- Fuego Restaurant
- Ուտեստ
Մեքսիկական խոհանոցը միայն տակո և տեկիլա չէ։ Այն համարվում է աշխարհի ամենահին և ամենաբազմազան խոհանոցներից մեկը, որի արմատները հասնում են մինչև 9000 տարվա պատմության։
Ացտեկներից ու մայաներից սկսած՝ մինչեւ մերօրյա փողոցային մշակույթ
Ացտեկներից ու մայաներից սկսած՝ մինչեւ մերօրյա փողոցային մշակույթ, մեքսիկական խոհանոցը միշտ հիմնված է եղել համի ուժի, թարմության և հոգևոր խորհրդանշանների վրա։ Կարևոր է իմանալ, որ Մեքսիկական խոհանոցում՝
- Եգիպտացորենը համարվում է սուրբ բույս։ Այն ոչ միայն տորտիլիայի հիմքն է, այլև կյանքի խորհրդանիշը
- Մեքսիկական պղպեղները առանձնահատուկ չեն միայն իրենց կծվությամբ, դրանք յուրահատուկ բույր ու համ ունեն և հաճախ նաև բուժիչ հատկություն
- Իսկ տակոն՝ պարզապես սնունդ չէ։ Այն մշակույթի և պատմության արտահայտություն է, ամեն շերտում՝ տարբեր համ ու պատմություն
Մեքսիկական խոհանոցը յուրահատուկ է և հետաքրքրական է, որ այն նախընտրում են բոլորը՝ անկախ համային նախապատվության։